Category: Sex porno

strapon man ekstrem sex

Beskrivelse. Tag strap-on sex til det ekstreme med denne Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on, der er hele 30 cm lang og har en diameter på 5,5 cm. Selv om den virker stor som føles den rigtig når man først i oppe i omdrejninger og vigtigst af alt er at remmene holder dildoen på plads hele tiden, og som kvinde har du. "Hvor mange mennesker har du egentlig knaldet med den der?" spørger min kæreste over telefonen. Jeg griner bare som svar. Måske i lidt for lang tid og måske lidt for skingert. "Nu ved du, hvordan det føles for os," siger jeg. Til min kærestes fortrydelse er det ikke første gang, at jeg bringer strap-on sex på. På grund af Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-ons store størrelse anbefaler vi den til jer, der allerede har erfaring med strap-on sex. Udfyldende Vi havde glædet os meget at modtage denne strap-on; da vi pakkede den ud, syntes den at være rimelig stor; men den føltes dejlig stor og udfyldende, idet konen tog mig.

Strapon man ekstrem sex - med

Og giv din mand turen i hans liv! Ubegrænset Returret Vi returnerer - hele året rundt. De sidste tre procent har prøvet det, men vil ikke igen. En strap-on dildo skal have en bred base, så den kan sidde fast i harnesset.

Videos

SpareParts Theo Harness

Strapon man ekstrem sex - avokado

De sidste tre procent har prøvet det, men vil ikke igen. Denne type giver stor mulighed for udskift af dildo. Fruen modtager slaver hver fredag, slave skriv en mail, med dine fantasier og hvilken tid slaven ønsker at ankomme samt hvor længe. strapon man ekstrem sex Lesbisk strap on gif Nævn Strap-on og de fleste mennesker tænker på pige-pige sex. Hvor den ene part er iført seletøj og nyder at have styringen og muligheden for at bruge den til samleje med sin partner. Mange lesbiske nyder strap-ons, men den er bestemt ikke kun for lesbiske. Der findes et utal af muligheder for at tilføje. Beskrivelse. Tag strap-on sex til det ekstreme med denne Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on, der er hele 30 cm lang og har en diameter på 5,5 cm. Selv om den virker stor som føles den rigtig når man først i oppe i omdrejninger og vigtigst af alt er at remmene holder dildoen på plads hele tiden, og som kvinde har du. En ekstrem Strap On for de seriøse bondage entusiaster, denne hårdføre Hollow unisex Harness dildo ser både skræmmende ud og udfører et perfekt job, uanset hvem der bærer det. Find den på artoris.eu artoris.eu Category. People & Blogs. License. Standard YouTube License. Show more.